Home-made vegatable soup

11 €

Cottage terrine, onion jam and baby salad leaves

12 €

Gourmet farm salad with fresh local goat cheese, thin slices of duck breast cooked in a salt crust, and candied tomatoes

14,50 €

Organic egg cooked with cream, girolle mushrooms and truffle cream, served with deeping bread fingers

14 €

Fresh salmon tartare prepared with fresh herbs and lime, served with bread stick and baby salad leaves

14,50 €

Gourmet Savoyard salad with Reblochon in puff pastry and parma type ham

13 €

Duck foie gras terrine, pear and fig chutney, brioche bread and baby salad leaves

16,50 €

Gourmet plate of antipasti "Chef's style" (plate of assorted starters except duck foie gras terrine and soup)

19,50 €

NOUS CONTACTER

04.50.90.36.93

Actualités

Le restaurant sera ouvert tous le jours à partir du jeudi 12 décembre

Recevez nos meilleurs voeux pour 2020

Nous vous souhaitons une année 2020 Aux Petits…

SAINT VALENTIN VENDREDI 14 FEVRIER

En plus de la carte, le Chef et son équipe vous…

Recommandé Petit Futé 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 et 2019

Nous avons le plaisir de vous informer que nos…

Un cadeau à offrir ?

Pour être sûr de faire plaisir, pensez à…

Vos repas de famille ou d'entreprise

Nous sommes à votre disposition pour organiser…

Starters