Home-made vegetable soupe

 11 €

Cottage terrine, with onion jam and baby salad leaves

12 €

Gourmet Caesar salad with succulent chicken pieces, shavings of parmesan and croutons

12,50 €

Gourmet "Biquette" salad with fresh local goat cheese, bacon deglazed with rasberry vinegar, tomatoes with honey, walnut oil

13,50 €

Organic egg cooked with cream, foie gras, girolle mushroom and truffle cream, served with deeping bread fingers

13,50 €

Frech salmon gravlax prepared with pink berries, served with bread stick, wasabi cream and baby salad leaves

14 €

Duck foie gras terrine with a hint of vanilla, mango coulis, toasted bread and baby salad leaves

16 €

Gourmet plat of antipasti "Chef's style" (plate of assorted starters)

19 €

Retour en haut de page

NOUS CONTACTER

04.50.90.36.93

Actualités

SOIREE SPECIALE SAINT VALENTIN JEUDI 14 FEVRIER

De table en table, LOREANN' accompagnera votre…

Recommandé Petit Futé 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 et 2019

Nous avons le plaisir de vous informer que nos…

Un cadeau à offrir ?

Pour être sûr de faire plaisir, pensez à…

Vos repas de famille ou d'entreprise

Nous sommes à votre disposition pour organiser…

Starters