There is a 20 minute wait if no starter has been ordered

 Hazelnut breaded veal sweetbreads, Port sauce, and gratin dauphinois

 35,50 €

Succulent boned and home-stuffed Challans quail (Red Label), home-made mashed sweet potato

26 €

Fried escalopes of foie gras with a Morello cherry sauce, served with seasonal vegetables

29,50 €

Savoyard "Bocconcino" of pork tenderloin stuffed with candied onion and Reblochon cheese, wrapped in cured ham and served with green pepper sauce and gratin dauphinois

23 €

Finely chopped beef tartare (raw meat), served with home-made French fries and baby salad leaves

23,50 €

Prime Beef steak with a green pepper sauce, home-made French fries and vegetables

24,50 €

 

 

Gourmet vegetarian plate "Chef's style"

21 €

Retour en haut de page

NOUS CONTACTER

04.50.90.36.93

Actualités

Recevez nos meilleurs voeux pour 2019

Nous vous souhaitons un bon appétit pour croquer…

Recommandé Petit Futé 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 et 2019

Nous avons le plaisir de vous informer que nos…

Un cadeau à offrir ?

Pour être sûr de faire plaisir, pensez à…

Vos repas de famille ou d'entreprise

Nous sommes à votre disposition pour organiser…

Our land specialities