There is a 20 minute wait if no starter has been ordered

Succulent free-range chicken supreme (Red Label) with mushroom sauce, sautéed potatoes and vegetables

24,50 €

Fried escalopes of foie gras with Morello cherry sauce, served with home-made mashed potatoes ans seasonal vegetables

31 €

Finely chopped beef tartare (raw meat), served with home-made French fries and baby salad leaves

24 €

Veal entrecote steak, wiith a mushroom sauce, home-made mashed potatoes and vegetables

26,50 €

Prime beef steak with red wine sauce, home-made French fries and vegetables

25,50 €

Whole roasted duck breast, with Morello cherry sauce, served with home-made French fries and vegetables

25,50 €

Vegetarian plate "Chef's style" : home-made cereal pancake (Kasha : buckwheat, barley, millet) with assorted vegetables

23 €

 

 

NOUS CONTACTER

04.50.90.36.93

Actualités

Le restaurant sera ouvert tous le jours à partir du jeudi 12 décembre

Recevez nos meilleurs voeux pour 2020

Nous vous souhaitons une année 2020 Aux Petits…

SAINT VALENTIN VENDREDI 14 FEVRIER

En plus de la carte, le Chef et son équipe vous…

Recommandé Petit Futé 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 et 2019

Nous avons le plaisir de vous informer que nos…

Un cadeau à offrir ?

Pour être sûr de faire plaisir, pensez à…

Vos repas de famille ou d'entreprise

Nous sommes à votre disposition pour organiser…

Our land specialities