In order to avoid too long a wait, we advise you to order dessert at the start of your meal

Homemade baked meringue served with whipped cream and filled : either with raspberry and apricot ice-cream and fruit coulis

  - Or with vanilla and chocolate ice-cream, with chocolate sauce

Breton shortbread, roasted apple cooked with caramel and cinnamon, served with salted butter toffee ice-cream and Chantilly (with a Calvados shooter, sup. de 3 €)

Tiramisu style dessert made with Cointreau and orange zests

Finely chopped mixed fresh fruits lightly perfumed with mint

Bilberry and almond cream tart served with raspberry sorbet and Chantilly

Macaroon with a soft salted butter caramel centre, with vanilla ice cream

 

Warm chocolate fondant, served with the ice cream or sorbet of your choice

Gourmet coffee or tea (accompanied by 4 small sweet tasty delights)

Gourmet Champagne by the glass or Irish gourmand (sup. de 6 €)

NOUS CONTACTER

04.50.90.36.93

Actualités

Le restaurant sera ouvert tous le jours à partir du jeudi 12 décembre

Recevez nos meilleurs voeux pour 2020

Nous vous souhaitons une année 2020 Aux Petits…

SAINT VALENTIN VENDREDI 14 FEVRIER

En plus de la carte, le Chef et son équipe vous…

Recommandé Petit Futé 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 et 2019

Nous avons le plaisir de vous informer que nos…

Un cadeau à offrir ?

Pour être sûr de faire plaisir, pensez à…

Vos repas de famille ou d'entreprise

Nous sommes à votre disposition pour organiser…

Desserts, 9,50 €